Referenties - Lavi Isolatie - Uw Trifoil Specialist

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu: 

Bent u tevreden over ons (of misschien niet) laat ons dat dan weten via onderstaand formulier. U kunt ons een beoordeling geven middels de sterren.
Gebruik dit formulier aub niet voor offertes of algemene vragen. Hier kunt u het contact formulier voor gebruiken.

Om spam te voorkomen wordt uw beoordeling pas geplaatst na goedkeuring.9 Opmerkingen
Gemiddelde stem: 195.0/5


Mathieu en Giulia Brouwer
2023-04-18 13:35:53
Arnout is een aardige man en harde werker, wij zijn zeer tevreden met de isolatiewerkzaamheden die hij heeft uitgevoerd, het ziet er zeer netjes uit. Het contact verliep prettig, hij is betrouwbaar en aangenaam in de omgang, we raden hem zeker aan anderen aan!jznG
Martien Maas
2023-02-02 09:55:05
Wij zijn heel tevreden met het werk van LAVI-Vloerisolatie. Arnout werkt netjes en hard en is prettig in de omgang. Hij dacht goed met ons mee over oplossingen en was bereid het isolatiewerk uit te voeren ondanks de krappe kruipruimte. Complimenten en dank! We bevelen LAVI / Arnout aan.
Frits van der Ven
2022-04-05 08:51:22
Afgelopen jaar heeft Arnout de vloer geïsoleerd. Zeer tevreden over wat hij toen heeft gedaan. Het verschil in temperatuur was enorm. Nadat de elektricien afgelopen maand was geweest en in de kruipruimte werkzaamheden had verricht was het meteen weer koud. Arnout gebeld, en die heeft het weer perfect gefikst. Ik ben zeer blij met deze vriendelijke, vrolijke professional!
Ben van Riemsdijk
2021-03-15 17:11:32
Arnout is een enthousiaste man met verstand van zaken en het hart op de juiste plaats. Heeft onze kruipruimte perfect geïsoleerd. De onbereikbare tweede kruipruimte heeft hij ontsloten door een gat te graven onder de fundering door. Geen fijne klus maar hij draaide er zijn hand niet voor om.
Mijn zorgen rondom de meterkast en de enorme tocht die we daar hebben heeft hij serieus genomen en daar extra isolatie aangebracht. Het is nu tochtvrij!
En last but not least heeft hij een concurrerende offerte uitgebracht tov klassieke pur isolatiebedrijven.
Absoluut een aanrader.
Z. Alyassin
2016-02-02 20:16:04
Arnout, heeft bij mij de kruipruimte geïsoleerd.
De contacten waren prettig en het werk is snel en correct uitgevoerd, waarbij alles weer netjes is opgeruimd.
Ik zou iedereen aanraden om bij Arnout te gaan als ze een kruipruimte willen isoleren.

Bedankt Arnout!
B. Koning
2016-02-01 16:57:47
Zoek niet verder. Je hebt de juiste man voor de klus gevonden.
Arnout is een zeer professionele vakman.
Hij heeft veel kennis van het product.
En is zeer prettig in de omgang.

Wij merkte onmiddellijk het verschil na plaatsing van de isolatie!
Diny Roostpeelen
2016-01-30 21:07:05
Arnout kwam netjes op tijd en heeft de vloer geïsoleerd zoals afgesproken.
Kwaliteit ging ook duidelijk voor snelheid.
Er bleek tijdens de installatie toch wat vocht aan de broodjesvloer te hangen waarna er besloten is om eerst het bodemfolie te plaatsen en een week later terug te komen voor de isolatie.

Het was zichtbaar droger onder de vloer en de muffe lucht was ook al verdwenen.

Daarna is de Tonzon folie aangebracht, al met al nog wel een klus met alle leidingen die naar beneden kwamen.

De plavuizen vloer is iets in temperatuur gestegen maar het gevoel in de woning is wel duidelijk behaaglijker. Wellicht wanneer het echt kouder wordt en de verwarming meer aan moet dat dit nog wat veranderd.

Zeer tevreden over het werk van Lavi Vloerisolatie in ieder geval.
Erg fijn dat de tijd genomen werd om de vloer te laten drogen om uiteindelijk tot een kwalitatief beter eindresultaat te komen.

Arnout stelde zich uiterst flexibel op en is ondanks 2x extra komen niet terug gekomen op de afgesproken prijs.
L. Klein
2015-12-27 22:30:32
Ik ben zeer tevreden over de vloerisolatie die door LAVI-Vloerisolatie (Arnout) is aangebracht. Ik heb Arnout leren kennen als een vakbekwaam leverancier, voorzien van de benodigde certificaten die zich zeer flexibel opstelt en zich aan alle gemaakte afspraken houdt. Hij is punctueel en houdt de klant goed op de hoogte van bijv. het bestelproces. Hij heeft een zeer concurrerende offerte uitgebracht, die ondanks tegenvallers voor hem, zonder de post meerwerk is opgeleverd. Er is de maximaal mogelijke isolatie gerealiseerd door ook het weglekken van warmte via de keuken weg te nemen. Arnout werkt netjes en is een rustig en prettig persoon om in huis te hebben.
gabrielle vermeulen
2015-11-05 08:13:45
zeer tevreden over dit bedrijf, snelle reactie na t achterlaten van mn telefoon nummer en binnen 4 weken was alles gedaan daar hou ik van van die snelle werking!!!
Heeft netjes gewerkt en je merkt amper dat ie er was, maw ik ben zeer tevreden over lavi vloerisolatie en ik raad m zeker aan bij anderen...... 
Over Trifoil

Trifoil heeft een slimme manier ontwikkeld om gratis lucht te verpakken tot superisolerende lagen. Het milieu-en energiebesparend effect van deze techniek is drieledig. De productie vraagt weinig grondstof en energie, het transportvolume is 1000 maal kleiner. De besparing is groter omdat naadloos en zonder koudebruggen kan worden gewerkt.

Lavi Isolatie is V.C.A. Gecertificeerd.
Lavi Isolatie is Insula Gecertificeerd.  
Bedrijfsinformatie:

LAVI Isolatie
Abdijlaan 333
5404 NP Uden
Tel: 06-15355573
Kvk: 17261270
Btw: NL150176090B01
VCA-Reg nr: 9747636/2/NL/025805
© LAVI Isolatie l Design en realisatie Uw PC Dokter Uden
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu